duminică, aprilie 14, 2024

Cu mașinile de raliuri la Palatul Parlamentului!

Cele mai Citite

De Ziua Copilului, Palatul Parlamentului și-a deschis porțile pentru mii de copii, iar Norris Măgeanu, președintele FRAS, le-a făcut o bucurie celor mici. Aceștia au urcat în mașinile de curse aduse special la eveniment și i-au luat la întrebări pe piloți.  

De 1 Iunie, mii de copii au luat cu asalt Palatul Parlamentului, locul unde au avut loc zeci de activități dedicate lor. Norris Măgeanu președintele Federației Român de Automobilism Sportiv, împreună cu câțiva piloți, le-au făcut o bucurie micuților și au adus mașini care participă în campionatele de raliuri, viteză în coastă și rally-raid.  

Suntem aici cu 10 mașini din diverse discipline. Au fost pe placul copiilor. Nouă ne place de multe ori să spunem că în foarte multe situații suntem copii” – Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv. 

Alexandra Teslovan, fiica de 16 ani a pilotului Adi Teslovan, cea care anul acesta și-a făcut debutul în campionatul de raliuri, a fost luată cu asalt de cei mici.  

„Mă bucur extrem de mult, sunt mulți copii, sunt oameni frumoși, mă bucur că le pot arăta pasiunea mea. S-au urcat în mașină, unul dintre ei a vrut să și pornească, i-am arătat” – Alexandra Teslovan, pilot în campionatul de raliuri.  

Lui Adi Teslovan încă nu îi vine să creadă că a ajuns să se bată în același campionat de raliuri cu fiica sa.  

„Nu mă gândeam la asta, vorbeam și cu soția mea că parcă nu îmi vine să cred că ea concurează alături de mine în același campionat e destul de ciudat, un sentiment amestecat” -Adrian Teslovan, pilot în campionatul de raliuri.  

Copiii au fost încântați să urce în mașinile piloților.  

„Azi sărbătoresc Ziua Copilului, am 5 ani și știu să conduc o mașină” – Vladimir Ștefan, 5 ani.  

Au sărbătorit Ziua Copilului la Palatul Parlamentului  

Federației Română de Automobilism Sportiv a participat la evenimentul dedicat copiilor cu zece mașini din campionatele de raliuri, rally-ride și viteză în coastă.  

Au fost prezenți la Palatul Parlamentului piloții Adrian Teslovan și Alexandra Teslovan, care participă în Campionatul Național de RaliuriAurelian Albu și Silviu Părnuță, care se dau în Campionatul Național de Viteză în Coastă, Andrei Ungureanu, în Campionatul Național de Off-Road , Maurizio Bordon, în Campionatul Național de Rally-Ride și David Părnuță în Campionatul Național de Îndemânare.  

„E o bucurie să fim în mijlocul copiilor, să putem să interacționam cu ei și să le arătăm cu ce mașini mergem noi la concursuri” -Adrian Teslovan, pilot în campionatul de raliuri.  

La 12 ani, David Părnuță face primul sezon din Campionatul Național de Îndemănare. A moștenit pasiunea pentru motorsport de la tatăl său, Silviu Părnuță, care se dă la viteză în coastă.  

„A fost emoționant să îi văd pe copii că urcă la mine în mașină și mă întreabă daca sunt pilot, mi-a plăcut mult” David Părnuță, pilot în Campionatul Național de Îndemânare.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

David Popovici dă autografe zilnic: „Eu înot și pentru fani”

Dublul campion mondial la înot recunoaște că încearcă de fiecare dată să îi mulțumească pe cei care doresc o...
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img