sâmbătă, aprilie 13, 2024

Campioana de la ritmică vrea să devină medic în Los Angeles

Cele mai Citite

Christina Drăgan are 16 ani, e născută în California, iar în urmă cu 5 ani s-a mutat în România pentru a face performanță în gimnastica ritmică. Tânăra este pasionată de chimie și biologie și se pregătește să urmeze Facultatea de Medicină, în America.

În urmă cu 5 ani, Christina Drăgan și sora sa mai mare, Annaliese, au lăsat tot în California, acolo unde s-au născut și au venit să facă performanță în România la gimnastica ritmică.

„Am început să mă obișnuiesc aici,  nu mai e chiar așa de diferit față de cum mă simțeam eu în America, acum chiar îmi place ”– Christina Drăgan, campioană la gimnastică ritmică. 

Pentru a ajunge unde își dorește în gimnastica ritmică, Christina petrece ore întregi în sala de antrenament.

„Stau  5, 6 ore pe zi, în sală” – Christina Drăgan, campioană la gimnastică ritmică. 

Frumoasa gimnastă nu își neglijează nici școala! Nu ratează cursurile online.

„Fac școala seara, de la ora 19.00  până în jur de miezul nopții” – Christina Drăgan, campioană la gimnastică ritmică. 

Christina este pasionată de chimie și biologie și s-a hotărât ce va face după ce va termina colegiul!

“Vreau să merg pe medicină. Pe partea gastrică. Îmi doresc să mă întorc să studiez în America, să devin medic în California” – Christina Drăgan, campioană la gimnastică ritmică.

Nu va fi la Mondialul de la Cluj

Anul acesta, Christina a trecut la seniorat și regretă că nu va putea fi prezentă la Campionatul Mondial de Junioare care se va ține în premieră la Cluj, în luna iulie.

„Îmi pare puțin rău, dar mă bucur foarte mult pentru colegele mele care vor participa” – Christina Drăgan, campioană la gimnastică ritmică. 

Tânara gimnastă trage tare ca peste 5 ani să fie la Jocurile Olimpice din Los Angeles, orașul în care s-a născut!

“Aș vrea să ajung la una din olimpiadele care urmează. Dacă nu reușesc la Paris, vreau să fiu prezentă cea de la Los Angeles. Ar fi foarte frumos să concurez în orașul în care m-am născut” – Christina Drăgan, campioană la gimnastică ritmică.

S-a obișnuit în România

În urmă cu 5 ani, Christina împreună cu sora sa mai mare, Annaliese, și tatăl lor s-au mutat în România, pentru ca cele două fete să își urmeze visul în gimnastica ritmică.

„Când am venit, mi-a fost mai greu, pentru că viața de aici era cumva altfel față de cea pe care o lăsasem în California” – Christina Drăgan, campioană la gimnastică ritmică. 

În afară de sala de antrenament și de cursurile online, în puținul timp liber pe care îl are, gimnastei de 16 ani îi place să citească.

„Ultima carte pe care am citit-o se numește <<Ugly love>>” – Christina Drăgan, campioană la gimnastică ritmică.

La 18 ani vrea să își ia permisul în România

Chiar dacă este la vârsta la care tinerii de vârsta ei au alte preocupări, Christina nu prea a experimentat cum este viața tinerilor din România. Știe doar ce fac tinerii de vârsta ei în America.

„În America e foarte pupular să conduci în ziua de azi, toți copiii își doresc să conducă și acolo se poate conduce la 16 ani. Eu aștept să fac 18 ca să pot să îmi iau permisul în România” – Christina Drăgan, campioană la gimnastică ritmică. 

Cea mai bună prietenă a Christinei este chiar sora ei mai mare, Annaliese.

„Ne înțelegem foarte bine. Singura activitate pe care o avem împreună este cititul. Citim aceleași cărți. În rest, nu prea avem timp de altceva” – Christina Drăgan, campioană la gimnastică ritmică. 

În timp, ce Christina studiază pentru a intra la Medicină, sora ei a ales să facă Dreptul.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

David Popovici dă autografe zilnic: „Eu înot și pentru fani”

Dublul campion mondial la înot recunoaște că încearcă de fiecare dată să îi mulțumească pe cei care doresc o...
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img