duminică, aprilie 14, 2024

Eliza Samara a câștigat cel de-al 4-lea trofeu de Champions League!

Cele mai Citite

Eliza Samara scrie istorie în tenisul de masă! Componentă a echipei naționale a României, Eliza a câștigat ieri cel de-al 4-lea trofeu al Ligii Campionilor din cariera sa, 3 dintre ele cu echipa la care evoluează din 2017, KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg. Ieri, a bătut Metz-ul prietenei și colegei de la națională, Adina Diaconu.

Cel mai râvnit trofeu european la nivel de echipe de club la tenis de masă, Liga Campionilor,  a ajuns, pentru a doua oară consecutiv, în Polonia!

Eliza Samara și colegele sale de la Tarnobrzeg l-au mai cucerit în 2019 și 2022. Componentă a naționalei feminine de tenis de masă, sportiva din Constanța mai are unul în palmares, în 2015, cu Fenerbahce.

„Mă simt foarte bine, mai ales că echipa nu a pierdut niciun meci. Am câștigat toate meciurile cu 3-0, asta ne face să ne gândim că și la anul să fie la fel” – Eliza Samara, jucătoare de tenis de masă la KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg. 

Eliza a dezvăluit și de ce echipa sa domină Europa le tenis de masă!

„Avem o mică regulă la echipă, impusă de noi fetele, fiecare să câștige câte un meci, 3-0. Așa am gândit și azi, fiecare un meci. Ying mi-a și zis, <<Eli tu iei un meci, eu unul, tu unul, ok, gata, s-a făcut>>”-Eliza Samara, jucătoare de tenis de masă la KTS Enea Siarkopol

Finală între două românce!

În premieră, în finală Eliza s-a bătut pentru trofeu cu o altă româncă, buna ei prietenă, Adina Diaconu. Cele două sunt colege și la naționala feminină de tenis de masă. Pentru Adina și echipa ei, Metz, faptul că au ajuns în ultima etapă a celei mai tari competiții intercluburi de pe continent la tenis de tenis de masă este o mare performanță!

„Este o premieră atât pentru mine, cât și pentru echipa mea de club. Sunt foarte mândră de această performanță și de colegele mele, mă simt senzațional, chiar dacă am pierdut în fața unei echipe foarte puternice” – Adina Diaconu, jucătoare de tenis de masă la Metz TT.

De ziua ei va fi în avion!

Eliza Samara nu are timp de petrecut după marea performanță pe care ea și echipa la care evoluează au obținut-o.

În această dimineață, românca a plecat spre China.

 “Din China, plec în Macao. Ziua mea de naștere mi- voi petrece în avion, în drum spre Macao, iar Paștele tot în Macao” -Eliza Samara, jucătoare de tenis de masă la KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg. 

Pe 15 aprilie, Eliza Samara va împlini 34 de ani.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

David Popovici dă autografe zilnic: „Eu înot și pentru fani”

Dublul campion mondial la înot recunoaște că încearcă de fiecare dată să îi mulțumească pe cei care doresc o...
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img