duminică, aprilie 14, 2024

James Bond și-a găsit parteneră! Eliza Samara: „Sunt mai periculoasă cu paleta, decât cu pistolul!”

Cele mai Citite

Multipla campioană europeană la tenis de masă a avut parte zilele trecute de senzații tari!

Eliza Samara a schimbat pentru o oră paleta cu pistolul, iar rezultatele au fost remarcabile: a lovit cu precizie țintele!

„Nu mi-a fost ușor la început! Este un sport foarte greu! Nu este nici o legătură între tenis de masă și tir…aici s-a văzut că n-am stare” – Eliza Samara, multiplă campioană europeană, componentă a naționalei României de tenis de masă. 

Sportiva și-a intrat rapid în ritm, a demonstrat că se pricepe și a mărturisit că aventura a dus-o cu gândul la filmele de acțiune cu personaje celebre.

Eliza Samara în poligonul de tir (FOTO: Sports Net)

„Sută la sută sunt mai periculoasă cu paleta, decât cu pistolul. Fac mai multe victime … M-am simțit un pic ca într-un film cu James Bond, doar că l-aș vrea partener pe Rafael Nadal” – Eliza Samara, multiplă campioană europeană, componentă a naționalei României de tenis de masă. 

Eliza Samara a tras ca o campioană (FOTO: Sports Net)

Vrea aur la Europene!

2021 a fost un an bun pentru Eliza Samara (33 de ani),  care a cucerit medalia de bronz la Campionatele Europene individuale de la Varșovia, în iunie, și argint cu echipa României, în toamnă, la Cluj-Napoca.

2022 a început bine pentru sportiva originară din Constanța. Merge ceas în Liga Campionilor, cu polonezele de la Tarnobrzeg, cu care s-a calificat în penultimul act al competiției și așteaptă cu încredere turneul continental individual, din Germania.

„Vreau să-mi apăr medalia la Munchen și sper să merg și mai departe, să cuceresc aurul european” – Eliza Samara, multiplă campioană europeană, componentă a naționalei României de tenis de masă. 

Turneul European de la Munchen va avea loc în luna august, în perioada 13-21. Eliza Samara are în palmares medalii de aur la toate probele la Europene: cu echipa (2), la simplu, dublu fete și dublu mixt.

În luna aprilie erau programate și Campionatele Mondiale pe echipe, în China, dar organizatorii au decis, din cauza contextului pandemic, să anuleze competiția, urmând să fie stabilită data de desfășurare pentru anul 2023.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

David Popovici dă autografe zilnic: „Eu înot și pentru fani”

Dublul campion mondial la înot recunoaște că încearcă de fiecare dată să îi mulțumească pe cei care doresc o...
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img