duminică, aprilie 14, 2024

Imaginile fericirii: CSM, campioană în Liga Florilor MOL!

Cele mai Citite

”Tigroaicele” au primit astăzi cupa și medaliile pentru locul I obținut în campionatul intern de handbal.

CSM București a fost încoronată regina handbalului românesc, după ultimul lor meci al sezonului, cel cu SCM Craiova, pierdut la un gol diferență, 26-27.

Handbalistele pregătite de Adi Vasile au încheiat astfel sezonul cu un singur egal (contra celor de la U Cluj) și o singură înfrângere, astăzi în fața oltencelor pregătite de fostul selecționer al României, Bogdan Burcea.

La finalul jocului din Sala Polivalentă, disputat fără spectatori, jucătoarele și staff-ul CSM-ului au primit din partea șefului FRH, Alexandru Dedu, trofeul destinat campioanei, iar căpitanul ”tigroaicelor”, Cristina Neagu, le-a pus colegelor la gât medaliile de aur.

”Mă bucur pentru munca aceasta care durează de doi ani, am avut un sezon în care am fost constanți și am câștigat pe merit acest titlu. Acum mă gândesc un pic la vacanță și apoi la sezonul viitor, să fim și mai buni. Poate nici nu știu să mă bucur, dar ne-am dorit foarte mult să avem succes și rezultate bune. Sunt fericit că am știut să gestionăm acest an, iar principiile și valorile pe care le-am avut în acest an, ne-au făcut câștigători” – Adi Vasile, antrenor CSM București

”Sunt foarte fericită, este un titlu cât pentru doi ani, sunt mulțumită și mândră că am reușit să fim campioane, având în vedere că am trecut prin momente grele. Urmează o vacanță în care ne vom putea încărca bateriile, va fi din nou u început de sezon complicat. Aș fi văzut altfel acest final de sezon, cu o vacanță scurtă, apoi pregătire pentru JO, dar n-a fost să fi așa…Vreau să fiu sănătoasă și să revin în noul sezon cu energie bună, de motivație nu mai am nevoie, pentru că mereu sunt foarte motivată” – Cristina Neagu, căpitan CSM București.

Președintele FRH a felicitat noua campioană și a precizat că se așteaptă ca sezonul care vine să fie unul și mai tare, având în vedere transferurile de top făcute de Bistrița, Baia Mare, Dunărea Brăila sau Rapid.

”Sunt mândru de modul în care handbalul românesc a răspuns situației acesta nenorocite cu pandemia de Coronavirus, a fost o muncă imensă la nivel de federație. Liga Florilor MOL va fi foarte, foarte tare în sezonul viitor și sper din suflet ca în viitorul sezon să avem șase echipe în cupele europene” – Alexandru Dedu, președinte FRH.

”CSM București este o echipă valoroasă, care a dominat jocul pe tot parcursul Ligii Florilor MOL și care, astăzi, a devenit campioana României! Felicitări tuturor pentru performanță, determinare și reziliență! Pentru MOL România parteneriatul cu Federația Română de Handbal este unul extrem de onorant, reflectând valorile comune pe care le prețuim: joc echitabil, muncă în echipă, perseverență și dynamism” – Camelia ENE, CEO MOL România.

Sursă foto: FRH

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

David Popovici dă autografe zilnic: „Eu înot și pentru fani”

Dublul campion mondial la înot recunoaște că încearcă de fiecare dată să îi mulțumească pe cei care doresc o...
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img