duminică, aprilie 14, 2024

Rugbyștii și-au exersat ținta!

Cele mai Citite

Înainte de meciul cu Rusia, primul din campania de calificare la Cupa Mondială din 2023, jucătorii naționalei ”stejarilor” s-au relaxat în poligon!

Luna martie este una de foc pentru reprezentativa României de rugby! ”Stejarii” au patru meciuri internaționale – trei în deplasare, unul acasă – în încercarea de a prinde biletul pentru Cupa Mondială din Franța.

La un an de la ultimul joc oficial, componenții lotului sunt nerăbdători să debuteze în campania de calificare. Aflați pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru jocul cu Rusia (sâmbătă, 6 martie, ora 14,00, la Soci), uriașii trag tare la cele două antrenamente pe care le au zilnic.

După munca grea de mai bine de două săptămâni de când sunt în cantonament, o zi de odihnă este binevenită, așa că jucătorii au profitat din plin de o după-amiază și au ales să se relaxeze activ … într-un poligon! S-au împărțit în echipe și au tras la țintă cu pistolul.

”Am avut și o zi de relaxare, dimineața ne-am dus la bazin, apoi am mers în poligon și ne-am exersat ținta. Am făcut concurs pe echipe și sunt fericit că eu și echipa mea am ieșit câștigători” – Florin Surugiu, component al echipei naționale de rugby a României.

Rugbyștii n-au stat mult timp cu gândul departe de confruntarea de la Soci și de importanța jocurilor care urmează.

”Meciul cu Rusia va fi foarte greu, ei sunt o echipă fizică, vor încerca să facă multe grămezi, dar noi suntem pregătiți pentru orice. Naționala e într-o formă bună, avem un mix de jucători tineri, dornici să se exprime, și noi, cei cu experiență, care trebuie să-i tragem în față…împreună trebuie să ducem echipa la Cupa Mondială” – Florin Surugiu, component al echipei naționale de rugby a României.

”Stejarii” au meci sâmbătă cu Rusia, weekend-ul viitor merg în Portugalia, pe 20 martie joacă acasă cu Spania și în ultima săptămână a lunii se deplasează în Georgia. La începutul lui iulie primesc vizita Olandei sau Belgiei. În 2022 se dispută meciurile retur. Primele două echipe din grupă merg la Cupa Mondială, iar locul trei se duce la baraj.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

David Popovici dă autografe zilnic: „Eu înot și pentru fani”

Dublul campion mondial la înot recunoaște că încearcă de fiecare dată să îi mulțumească pe cei care doresc o...
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img