duminică, aprilie 14, 2024

La o cafea cu cele mai bune Cristine din Liga Florilor MOL!

Cele mai Citite

Cristina Neagu (CSM București) și Kristina Liscevic (SCM Rm.Vâlcea) au primit premiile pentru cea mai bună jucătoare a campionatului, respectiv cea mai bună handbalistă din străinătate a competiției interne feminine, pentru sezonul 2019-2020. Federația Română de Handbal a stabilit jucătorii anului în urma votului exprimat de antrenorii din Liga Florilor MOL.

Pandemia de Coronavirus a dat peste cap sportul la nivel mondial, iar handbalul de la noi nu a făcut excepție. Deși campionatul 2019-2020 nu s-a putut încheia pe teren, cele mai bune jucătoare care au evoluat în Liga Florilor MOL au fost răsplătite cu trofee acordate în urma voturilor antrenorilor tuturor echipelor din prima ligă.

Astfel, căpitanul naționalei și inter stânga la CSM București, Cristina Neagu, a fost desemnată cea mai bună din Liga Florilor, iar Kristina Liscevic, de la SCM Rm.Vâlcea, a primit cele mai multe voturi la categoria jucătoarelor străine care evoluează în România.

Ambele au fost premiate de președintele FRH, Alexandru Dedu, și de Camelia Ene, CEO MOL România, în cadrul unui eveniment desfășurat într-o stație de servicii MOL.

După ce au primit trofeele, ambele sportive i s-au confesat Cameliei, la o discuție amicală, la o cafea.

”2020 a fost un an atipic, am jucat puține meciuri, dar când am jucat, am făcut-o bine. Le mulțumesc tuturor antrenorilor care m-au votat. Mama va fi foarte fericită pentru acest nou premiu, pentru că toate trofeele pe care le-am cucerit au rămas în casa părinților. Ei îmi păstrează în camera în care am crescut toate medaliile și cupele, au grijă de toate, le aranjează, le curăță” – Cristina Neagu, desemnată cea mai bună jucătoare din Liga Florilor MOL în sezonul 2019-2020.

”Sunt fericită că am primit acest premiu, mai ales pentru că m-au votat antrenorii. Le mulțumesc tuturor și mă gândesc acum că am avut un an bun. Îmi place să joc în România, Liga Florilor este un campionat puternic, intens, mereu avem adversari care vor să ne învingă și avem întotdeauna meciuri grele” – Kristina Liscevic, desemnată cea mai bună jucătoare străină din Liga Florilor MOL în sezonul 2019-2020.

Între vacanțe și muzică

Handbalul le ocupă cea mai mare parte a timpului celor două jucătoare, însă fetele găsesc și momente de respiro, atunci când își încarcă bateriile cu diverse activități.

”Îmi place să merg în vacanță, mai ales vara, când am mai mult timp la dispoziție. Ca să mă relaxez citesc, merg la film, mă plimb…sigur, în contextul pandemiei a fost mai greu să realizez unele dintre aceste lucruri, dar încerc să mă deconectez cât de mult pot de la handbal pentru că am nevoie de pauză. Îmi place să conduc, nu vreau să stau în mașină în liniște, ascult muzică, orice gen” – Cristina Neagu, desemnată cea mai bună jucătoare din Liga Florilor MOL în sezonul 2019-2020.

”Atunci când nu sunt la antrenament sau nu îmi studiez adversarii, încerc să mă relaxez. Muzica este cea mai mare pasiune a mea, fie că este vorba de cântat, scris piese, editare video pentru un clip pentru prima melodie pe care am scris-o…totul are legătură cu muzica. Când conduc, când fac curat în casă, înainte de antrenament, în cantonament, mereu cânt” – Kristina Liscevic, desemnată cea mai bună jucătoare străină din Liga Florilor MOL în sezonul 2019-2020.

”În ianuarie anul trecut, când am început parteneriatul cu Federația Română de Handbal, spuneam despre asocierea noastră că reflectă valorile comune pe care le prețuim și care ne-au asigurat succesul: joc echitabil, muncă în echipă, perseverență și dinamism. Doar câteva săptămâni mai târziu avea să izbucnească pandemia și perioada care a urmat ne-a obligat să ne folosim aceste calități pentru a putea merge mai departe.Vă felicit pentru performanțele obținute în acest sezon, pentru perseverență și pentru că ați avut puterea de a merge mai departe, deși a fost o perioadă atât de dificilă. Ați menținut handbalul românesc la nivelul de performanță cu care ne-am obișnuit deja și ne-ați oferit noi exemple de reziliență, pasiune și determinare. Pentru MOL România este o onoare să vă rămână în continuare alături” – Camelia Ene, CEO & Country Chairman al MOL România.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

David Popovici dă autografe zilnic: „Eu înot și pentru fani”

Dublul campion mondial la înot recunoaște că încearcă de fiecare dată să îi mulțumească pe cei care doresc o...
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img