duminică, aprilie 14, 2024

Rugbyștii și-au testat limitele: au înotat în apa aproape înghețată a lacului Valiug!

Cele mai Citite

VIDEO AICI

Vicecampionii României au avut parte de senzații tari într-un teambuilding inedit, la peste 1400 metri înălțime.

Perioada precompetițională, de acumulări, este una dură pentru sportivi, iar rugbyștii de la SCM Timișoara o simt din plin pe pielea lor. Între antrenamentele grele în sala de forță și cele tehnico-tactice de pe teren, vicecampionii României au avut parte și de un antrenament inedit la înălțime! O zi întreagă de teambuilding activ!

Rugbyștii au făcut o drumeție în munții Semenic, urcând pe poteci alunecoase până la 1400 metri înălțime. Punctul lor de plecare a fost lacul Valiug, aflat la o altitudine de peste 600 metri.

În ciuda temperaturii cu multe grade sub zero, cei mai curajoși dintre sportivi s-au încumetat să facă o baie în apele aproape înghețate ale lacului.

Dublu campion în Franța, acolo unde a evoluat timp de 12 ani, și pilier de bază la naționala ”stejarilor”, Mihai Lazăr este acum jucător la SCM Timișoara și îl ajută și din perspectivă tehnică pe ”principalul” Valentin Calafeteanu.

”Ne este dor de rugby, dar până la meciuri lucrăm la coeziunea grupului. Am făcut o drumeție în munții Semenicului, urcarea a fost anevoioasă, dar ne-a prins bine. La coborâre am făcut o recuperare activă, înotând în lacul Valiug” – Mihai Lazăr, antrenor-jucător la SCM Timișoara.

”Am ieșit în pădure la această drumeție, am atins punctele maxime ale capacității noastre fizice și mentale, având în vedere condițiile meteo. Am făcut baie la minus 3 grade, fapt care ne ajută să ne îmbunătățim latura psihică, fizică, dar și imunitatea, aspecte foarte importante în această perioadă” – Andrei Rădoi, fost component al naționalei României, în prezent la SCM Timișoara.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

David Popovici dă autografe zilnic: „Eu înot și pentru fani”

Dublul campion mondial la înot recunoaște că încearcă de fiecare dată să îi mulțumească pe cei care doresc o...
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img