duminică, aprilie 14, 2024

”Tricolorele” s-au relaxat într-un parc de aventură

Cele mai Citite

Handbalistele echipei naționale au profitat din plin de câteva ore de pauză și au ieșit din hotel – pentru prima dată de când sunt în Danemarca – având altă destinație decât sala în care se joacă meciurile de la Campionatul European.

Neînsoțite de selecționerul Bogdan Burcea, ci doar de ceilalți membrii ai staff-ului, ”secundul” Robert Licu, Jaume Fort Mauri, Ștefan Ciuntu și Nicoleta Alexandrescu, ”tricolorele” au ales Wow Park, o locație perfectă pentru aventură și adrenalină.

Cristina Neagu și coechipierele nu au ratat nici una dintre atracțiile parcului danez, s-au bucurat de momentele de relaxare activă, în care și-au eliberat mintea de presiunea și stresul competiției handbalistice.

Cristina Laslo și Nicoleta Dincă au demonstrat că nu se tem de înălțime și s-au încumetat să meargă ”în aer” doar pe o plasă suspendată, în timp ce coechipierele le fotografiau și filmau de la sol.

Pentru fetele noastre urmează de joi meciurile din grupa principală, cu o partidă în compania locului 2 din Grupa C, Croația, Serbia, Ungaria sau Olanda (în funcție de rezultatele jocurilor din această seară). România a intrat cu zero puncte în următoarea fază a Campionatului European.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

David Popovici dă autografe zilnic: „Eu înot și pentru fani”

Dublul campion mondial la înot recunoaște că încearcă de fiecare dată să îi mulțumească pe cei care doresc o...
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img