duminică, aprilie 14, 2024

GABI PERIANU, FOTOGRAFUL DE PE SEMICERC!

Cele mai Citite

Interul de la  CSM București și al echipei naționale își împarte timpul între sport și marea sa pasiune: arta fotografică.

Ziua Mondială a Fotografiei a fost sărbătorită ”prin muncă” de cel mai pasionat fotograf dintre sportivi! Este vorba de handbalista Gabi Perianu, cea care își ocupă mare parte a timpului liber alimentându-și dragostea pentru arta fotografică.

Interul de la CSM București și-a propus o ședință foto inedită, care a avut ca subiect mascota clubului, un simpatic tigru. Ca un fotograf profesionist, Gabi Perianu a ales locația – pe platoul din fața Casei Poporului – , a dat indicații și a surprins cele mai interesate cadre cu personajul principal.

” Pasiunea pentru fotografie a venit când eram mică. Ai mei, ca să nu aibă grija mea, îmi dădeau poze, eu stăteam foarte liniștită, iar ei își vedeau de treabă. Pe parcursul anilor mi-a plăcut foarte mult să stochez amintiri și m-am gândit că cel mai bine prin fotografie o pot face. Cel mai mult îmi place să fotografiez oamenii, să îi surprind în diferite momente și ipostaze” – Gabi Perianu, handbalistă CSM București.

A programat ședințe foto cu Neagu, Dedu și Omoregie

Fetele de la CSM București sunt norocoase pentru că au mereu lângă ele un fotograf profesionist în devenire. Cel mai des prin fața obiectivului lui Gabi este portarul Denisa Dedu, însă interul naționalei le-a promis și coechipierelor câte o sesiune de fotografii.

”Denisa este cea mai fericită pentru că în timpul liber beneficiază de fotografii. Elizabeth Omoregie are niște calități nu prea întâlnite în România și urmează să facem o ședință foto cu prima ocazie când vom avea liber. Cristina Neagu este emblema handbalului și ar fi o onoare să o fotografiez. Mi-aș dori să fac cu ea o ședință foto în sala de handbal. Uneori sunt fotograful fetelor în cantonamente și deplasări, atunci când sunt și ele în mood pentru așa ceva, altfel încerc să nu le stresez cu asta. Când ele vor și simt nevoia de fotografii, sunt acolo!” – Gabi Perianu, handbalistă CSM București.

La capitolul dorințe, Perianu știe ce vrea: să ajungă la uriașii de peste Ocean.

” Din afară, aș vrea să intru în vestiarele baschetbalistilor din NBA, îmi plac foarte mult și aș vedea o ședință foto acolo” – Gabi Perianu, handbalistă CSM București.

Liga Campionilor, mai presus de orice

Din punct de vedere sportiv, handbalista are gânduri mari cu echipa de club. Ea speră ca la finalul acestui sezon să poată ridica deasupra capului trofeul Ligii Campionilor! Ar fi cea mai importantă poză, spune ea.

” Aș plăti toți fotografii din lume pentru o poză cu mine, echipa și trofeul Ligii Campionilor. Mi-e dor de handbal și de atmosfera creată la meciuri. Îmi doresc să se termine toată perioada aceasta mai puțin favorabilă și să reintrăm în normal cu sportul” – Gabi Perianu, handbalistă CSM București.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

David Popovici dă autografe zilnic: „Eu înot și pentru fani”

Dublul campion mondial la înot recunoaște că încearcă de fiecare dată să îi mulțumească pe cei care doresc o...
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img